FacebookE-mail

Donateurs

Samen zorgen voor muziek bij Harmonie Aurora in Drieberge-Rijsenburg.
Muziekvereniging Harmonie Aurora is de afgelopen jaren gegroeid en we zijn toe aan een uitbreiding van ons muziekcentrum! Aurora heeft een belangrijke rol in de muzikale omlijsting van evenementen en gebeurtenissen in Driebergen-Rijsenburg. Een levendig Aurora betekent een levendig dorp. En daar hoort natuurlijk een mooi muziekcentrum bij.

Om de komende jaren muziek te kunnen blijven maken in Driebergen tijdens de Sinterklaasintocht, met Kerst, Koningsdag, de Avondvierdaagse en de 4-meiherdenking, vragen wij u om ons te helpen. Op die manier kan Aurora bouwen aan een muzikale toekomst voor de jeugd en in het dorp.  Het is een duurzame bijdrage voor de toekomst. Dat geeft een goed gevoel.

Doneren voor onze verbouwing?
De uitbreiding van Muziekcentrum De Woerd is financieel een groot project voor de vereniging Aurora. Een deel hiervan wordt gefinancierd middels een lening met garantstelling van de gemeente. Het resterende deel wordt opgebracht door door leden van Aurora zelf en de muzikale gemeenschap in Driebergen-Rijsenburg. Dit is een mooi principe, want hiermee wordt het muziekcentrum dus ook echt van ons allemaal. \

Het gedeelte dat Aurora zelf moet opbrengen, bedraagt minimaal €50.000,-. Dit is een fors bedrag voor onze vereniging. Dit is ook de reden dat wij u vragen om een belangrijke bijdrage in de vorm van een eenmalige donatie. Hiermee levert u een structurele, dus duurzame bijdrage aan de levendigheid van ons dorp op muzikaal gebied. Dit is onderdeel van de totale maatschappelijke bijdrage die we met u en met de vereniging samen doen.

Doneren kan hier

Kijk voor meer informatie over de verbouwing op iksteunaurora.nl.