Slagwerk

Harmonie Aurora heeft een drumband, die onder leiding staat van slagwerkdocent Louis de Blieck. De slagwerkers zijn onmisbaar bij de straatoptredens van de harmonie. De leden spelen dan op snare-trommels, doffe trommels en basdrums. Als percussiegroep spelen ze ook concertstukken. Daarbij komen veel meer instrumenten aan bod, zoals bongo’s, conga’s, timbalen, claves en maraca’s.

Nieuwe leden zijn ook bij de slagwerkgroep altijd welkom. Met meer instrumenten (zoals xylofoons en marching bells) kan het repertoire fors worden uitgebreid.

Altijd al slagwerk willen spelen? Neem dan nu contact met ons op. De repetities zijn op woensdagavond.

Louis de Blieck is de slagwerkdocent van Aurora en dirigent van de slagwerkgroep.