Dweilband 'DAD Barst los'

Dweilband 'DAD Barst los' bestaat uit leden van het Harmonieorkest en muzikanten die alleen bij 'DAD Barst los' spelen. Vanaf 18 jaar kun je lid worden van de dweilband, die enthousiast wordt geleid door trompettist Joost Visser.

Het repertoire bestaat uit dixieland, rock ’n roll, Nederlandstalige nummers, carnavalskrakers en swingende feestmuziek.

Momenteel zijn er zo’n 25 leden van verschillend niveau die weten hoe je een feestje moet bouwen. Het plezier tijdens de optredens en het nog steeds stijgende niveau maken 'DAD Barst los' een welkome gast.

U kunt 'DAD Barst los' boeken voor uw eigen feest of voor een andere gelegenheid. Neemt u daarvoor contact op via dweilband@harmonie-aurora.nl

De dweilband repeteert op vrijdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. Meespelen? Laat het ons weten! Kom gerust eens kijken.