• Rabobank Clubkas Campagne Aurora

Rabobank Clubkas Campagne; Stem op Aurora!

Rabobank Clubkas Campagne

Aurora doet dit jaar mee aan de Rabobank Clubkas Campagne, een actie om verenigingen en stichtingen uit de regio De Bilt, Zeist en Utrechtse Heuvelrug een kans te bieden op een extra donatie. De Rabobank stelt hiervoor €100.000 euro ter beschikking en hoe meer stemmen, hoe meer geld het kan opleveren. Elke stem kunnen we dus goed gebruiken!

Hoe werkt het?

Leden van de Rabobank Utrechtse Heuvelrug mogen van 29 september tot en met 17 oktober vijf stemmen uitbrengen op ingeschreven verenigingen en stichtingen (maximaal twee stemmen per vereniging of stichting). Op basis van die stemming wordt het totaalbedrag verdeeld.

U kunt stemmen als u bankiert bij én lid bent van Rabobank Utrechtse Heuvelrug. Bankiert u wel bij de Rabobank, maar bent u nog geen lid? Dan kunt u nu nog gratis lid worden en in de stemperiode alsnog meestemmen. Bankiert u niet bij de Rabobank? Dan heeft u misschien wel familie, vrienden of kennissen die bij Rabobank bankieren en op Aurora willen stemmen.

Stemmen dus!

Met uw hulp kan Aurora straks een mooi bedrag in ontvangst nemen voor de verbouwing van ons mooie muziekcentrum!