Najaarsconcert met solistenparade

Harmonie Aurora geeft ook dit jaar weer een najaarsconcert in Theater Maitland op landgoed De Horst in Driebergen. U bent meer dan welkom op zaterdag 29 oktober om 20.00 uur.

De Solistenparade, zo heet het programma. Vier muzikanten uit het harmonieorkest zullen u verrassen met een prachtig optreden. Maar eerst is het Opstaporkest aan de beurt. Ze openen het concert met een swingend programma, van Blues tot Brazil.

Marije Tigelaar opent de solistenparade. Zij speelt de fluitsolo uit l’Arlésienne Suite nr. 2 van George Bizet. Haar zus Madeleine lost haar af met een sprankelende Czardas op klarinet. Ook hoort u een instrument dat u niet vaak in de solistenrol tegenkomt: de tuba, bespeeld door Carel Wielinga. Dorus Koefoed schittert op trompet in de prachtige filmmuziek van Ennio Morricone.

Het orkest speelt daarnaast nog een aantal bekende en minder bekende werken, variërend van musical tot pop. Komt u vooral luisteren en genieten van de prestaties van uw eigen dorpsgenoten.

De zaal is om 19.30 uur open. Een kaartje kost 6,50 euro. Landgoed De Horst heeft een ingang aan de Horstlaan en een aan de Hoofdstraat, net voorbij de rotonde richting Doorn.