Concert slagwerkgroep op 16 juni

Slagwerkgroep Aurora op muzikale wereldreis

Pak uw koffer, we gaan op wereldreis! Op zaterdag 16 juni geeft de slagwerkgroep van Harmonie Aurora een concert met muziek uit alle windstreken. Van Ierland tot Mexico en van China tot de VS. Want muziek is een paspoort naar het hart.

De slagwerkers van Aurora zijn een vertrouwd gezicht tijdens de straatoptredens van de harmonie, zoals op Koningsdag en bij de Avondvierdaagse. Wat weinig mensen weten is dat ze ook op eigen kracht een breed repertoire hebben opgebouwd. Op 16 juni nemen ze u mee over de grens en laten ze jong en oud beleven wat slagwerk te bieden heeft. Van strakke ritmes tot swingende melodieën, van kleine troms tot pauken en alles daartussenin.

Als reisgenoten hebben ze de slagwerkgroep van muziekvereniging Crescendo uit Hillegom uitgenodigd om mee te gaan. Zij staan garant voor een meeslepend programma. Beide groepen staan onder leiding van dirigent en componist Louis de Blieck. Reizen betekent verrast worden, maar één ding is in elk geval zeker: uw taalgids kunt u thuislaten, want de taal van de muziek, die spreekt iedereen.

Wanneer: Zaterdag 16 juni
Aanvang: 19:30 uur (19:00 uur zaal open)
Waar: De Woerd 3a, Driebergen
Kaarten: Gratis toegang (vrijwillige bijdrage)