FacebookE-mail

slider_container_pink_bg

Lessen

Bij Harmonie Aurora kun je verschillende instrumenten leren spelen. Al vrij snel kun je dan meespelen in het Opstaporkest en later doorstromen naar het Harmonieorkest. Iedereen is welkom, zo houden we samen Aurora in stand, want zonder opleiding geen muzikanten en zonder muzikanten geen orkest.

Je krijgt les van goed opgeleide, enthousiaste docenten, die allemaal hun lesbevoegdheid hebben. Mocht er geen docent beschikbaar zijn voor het instrument dat jij graag wilt leren spelen, dan helpen we je graag op weg om er een te vinden.

Bij Aurora krijg je les van de eerste noten tot het hoogste KNMF-diploma. Natuurlijk kun je in overleg met de docent eerst gratis een of enkele proeflessen volgen.

De instrumenten die je bij Aurora kunt leren spelen zijn dwarsfluit en piccolo, klarinet, saxofoon, slagwerk, trompet en zwaar koper.

Voor kinderen die nog niet weten welk instrument ze zullen kiezen, is er de cursus instrumentale muzikale oriëntatie. Je krijgt er uitleg over muziek door met anderen te zingen en verschillende instrumenten te bespelen. Je leert wat ritme is. Je mag met z'n allen meestampen. Ook krijg je de mogelijkheid een paar instrumenten uit te proberen tijdens een proefles.