FacebookE-mail

Geldinzamelingsactie

Aurora heeft een grote rol in het muzikale een maatschappelijke leven in het dorp. Om deze rol te kunnen blijven spelen, is een ingrijpende verbouwing van Muziekcentrum De Woerd nodig. Naast een uitbreiding van de grote zaal zullen er drie nieuwe lesruimten komen, zodat er beter en gelijktijdig les kan worden gegeven. We zorgen er voor dat kinderen betere muziekles in het dorp kunnen krijgen.

Deze uitbreiding is financieel een groot project voor de vereniging. Een deel hiervan wordt gefinancierd middels een lening met garantstelling van de gemeente. Het resterende deel wordt opgebracht door door leden van Aurora zelf en de muzikale gemeenschap in Driebergen-Rijsenburg. Hier is een speciale website voor opgericht:

Wij hopen dat u ook daar even een kijkje gaat nemen en wellicht uw steun kunt geven.